Оказва се, че да се качват голи снимки на насилвани

...
Оказва се, че да се качват голи снимки на насилвани
Коментари Харесай

“Изнасилвания и малки”: Тайна група в Telegram разпространява порно с малолетни и “лесни” момичета

Оказва се, че да се качват голи фотоси на насилвани и подстригвани девойки, се е трансформирало в традиция в Стара Загора. Преди дни и моделката Божидара Овчарова от града описа за “манталитета ” и систематичните случаи на принуждение над дами в Стара Загора, които датират години обратно. Заради описа й прокуратурата се самосезира и стартира инспекция.

 

Потребител с прякор “Az Ti ” разгласява интимни фотоси на момиче, което твърди, че е от Пловдив и е родено 2007 година, което значи, че е на 16 години. Мъжът разгласява и персоналния номер на момичето. Споделянето на две имена, телефони, адрес, работно място и къде учат не е необичайност в порнографските групи в " Телеграм ".

 

" Започват постоянно с това да се покажем голи на камерата, какво толкоз ще стане... Вече те имам по сутиен, желая те по-гола, с цел да не те покажа на татко ти и жертвата стартира да извършва стремежи ", Любомир Тулев, специалист по киберсигурност.

 

После идва всеобщо разпространяване на данни и фотоси в секрети групи, които не могат да бъдат открити през търсачката на приложението. 

 

Първо се основава една обществена група майка -  в тази ситуация BG AMATEUR. В нея " администраторите " ревизират хората и в случай че ги одобрят, им дават линк за достъп до идващите секрети групи. А в тайните групи потребителите имат и разменят фотоси и данни за стотици девойки.

Има голям брой запитвания за пряк полов акт с малолетни. Върхът на противозаконната пирамида е тайната група, озаглавена “Изнасилвания и дребни ”. В нея се споделят нецензурен фрагменти с малолетни и малолетни, както и фрагменти на изнасилвания на дами и девойки. Влизането в тези канали обаче става след специфична инспекция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР