Оказва се, че „Аферата „Цеките“ и тяхната марка Efbet е

...
Оказва се, че „Аферата „Цеките“ и тяхната марка Efbet е
Коментари Харесай

Efbet ощетява бюджета на държавата с десетки милиони левове! Печелят само избрани играчи!

Оказва се, че „ Аферата „ Цеките “ и тяхната марка Efbet е една бездънна яма от най-различни схеми, злоупореби и нарушавания, за цялостното откриване на които всяко едно журналистическо издание би трябвало да посвети месеци в проверяваща активност.

В случая по-долу тук ще осветлим единствено едно перо от обширната противозаконна активност на Стефан, Боян и Цветомир Найденови, като в тази ситуация то касае на първо място онлайн платформата за залагания на Efbet.

Става дума за записаното на остров Малта сдружение „ Бробет “ (Brobet Limited Reg.No: C 40842, Villa Ichang, No.16, TriqMons.Alfredo Mifsud, Ta’Xbiex XBX1063, Malta), което има лиценз за онлайн
залози.

Първото нарушаване се съдържа в това, че за част от игрите, проведени от това сдружение не се подава информация, нито в българската, нито в малтийската комисии по
хазарта, като по този метод се заобикаля заплащането на обществени отговорности (такса за подържане на лиценз). Освен това по този начин се ощетява бюджета на страната и то в изключително огромни размери!

Следващото фрапантно престъпление е, че сдружението приема
залози без действително в същото да са влезнали пари, т.е. прави „ мним залог “. След това по този залог се изплащат облаги, като по в миналото това също се прави в брой, което пък е изцяло неприемливо и нелегално. Според информация от наши вътрешни източници, последното се прави особено за няколко чужденци.

„ Чужденците “ вземат участие и под друга форма в бизнеса на Efbet. На всеки 3-4 месеца в игралните зали на Efbet в страната се тегли „ Големият
джакпот “. Официално той може да бъде извоюван от всеки състезател, който участва в неделя след 22 часа в някое от казината на веригата. Последно този джакпот падна преди към десетина дни в Свиленград, а сумата надвишаваше 800 000 лв.. И тук се намесват „ чужденците “. Оказва се, че точно те или някой различен непосредствен човек на „ Цеките “ са измежду най-честите „ печеливши “ на тези големи суми. Официално „ спечелилият “ в действителност прибира не повече от 10 % от сумата, а останалите отиват назад при Стефан, Боян и Цветомир Найденови.
Освен изброеното дотук би трябвало да прибавим, че в сдружението има избран лист с играчи, които като залагат постоянно единствено и само печелят. Това се получава като се манипулира системата и залозите се одобряват откакто към този момент съответното спортно събитие е завършило. Това деяние разрешава да бъдат „ изпрани “ пари на тъкмо избрани лица и същите да получат големи суми в кеш и без налози.

Трябва също по този начин да се знае, че компаниите на Стефан, Боян и Цветомир Найденови оперират под една и съща марка (Efbet), като в това време тримата са притежатели в доста сдружения, което пък им дава опция да преливат парични потоци от сдруженията с офлайн и онлайн
хазарт, и назад.

Оказва се, че зад фасадата на лицензиран
хазартен бизнес, Стефан, Боян и Цветомир Найденови акумулират големи суми с неразбираем генезис, заобикалят заплащането на налози в изключително огромни размери и употребяват парите за закупуване и градеж на недвижими парцели, в които пък се построяват нови зали и казина, като по този начин мултиплицират все една и съща незаконна скица.

В умозаключение може да се каже, че Efbet от дълго време не е компания за
залози, а пералня за пране на мръсни пари.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ: МРЪСНОТО БЕЛЬО НА EFBET НАЯВЕ!

Източник: samoistinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР