Оказа се, че зад печелившия фиш от 8-ия за годината

...
Оказа се, че зад печелившия фиш от 8-ия за годината
Коментари Харесай

Семейството, спечелило 2,2 млн. от тотото, захвърлило фиша

Оказа се, че зад печелившия фиш от 8-ия за годината тираж на Българския състезателен тотализатор стоят не един, а двама спечелили – семейство Дончеви. Те удариха 6-та от тотото още при започване на 2020 година и сграбчиха над 2,2 млн. лева

Пепа и Дончо Дончеви са от Великов Търново. Той работи като лесничей, а тя – в община Велико Търново. Семейството им е четиричленно. Имат две прелестни девойки – на 14 и на 18 години. Историята към облагата на тото милионерите е извънредно забавна.

Дончеви са пуснали фиш за 5 тиража, а след това го " захвърлили “ у дома. След тегленето на печелившите цифри, в неделя – 26 януари, пропуснали да ревизират, дали печелят. На идващия ден Пепа чула, че новият милионер от Велико Търново, а фишът е пуснат в близкия до дома им тото пункт. Това я предиздвикало да се замисли и да потърси към този момент изтеглената печеливша композиция. Приготвила я, само че решила да дочака връщането на брачна половинка си. Казала си, че шансът ще ѝ се усмихне единствено в случай че дружно с Дончо довършат започнатата екипна работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР