Оказа се, че участието в риалитито Фермата“ е най-дългият период,

...
Оказа се, че участието в риалитито Фермата“ е най-дългият период,
Коментари Харесай

Най-младият участник във „Фермата“ плаче за мама и тати


Оказа се, че присъединяване в риалитито „ Фермата “ е най-дългият интервал, в който емигрантът в Америка Калоян се е разделял с родителите си. И въпреки че прекарва дните в стопанството, учейки нови занаяти и опознавайки традициите и обичаите на родината си, неналичието на майка му и татко му към този момент съществено му се отразява.

 kaloian-plache

В прочувствен диалог с бесарабската българка Лилия, най-младият участник в шоуто призна, че му е тежко и желае да си тръгне. „ Не може, заречен си на Данчо Йовчев, той ще те гледа. И аз съм дала обещание доста неща и ще би трябвало да се оправим. Ти не си се сблъсквал с такива неща, само че това е концепцията – да се преборим, да израснем. Не може да е елементарно по пътя нагоре “, опита се да го окуражи Лилия.

Калоян показа тъгата по родителите си и във видеодневниците. „ Никога не съм прекарвал толкоз време разграничен от майка и баща. Почти през целия ми живот сме били дружно, всички компликации сме ги минали дружно “, плачейки съобщи Калоян. След което обаче добави, че ще би трябвало да се оправи и не трябва да се отхвърля. „ Знам, че в случай че се откажа, те няма да са щастливи. Не са ме учили да се отхвърлям, по тази причина ще се боря до дъно “, приключи прочувствения си монолог Калоян.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР