Оказа се, че първите три партии не могат да съставят

...
Оказа се, че първите три партии не могат да съставят
Коментари Харесай

Мая Манолова: Надявам се на пренареждане след новия вот

Оказа се, че първите три партии не могат да сформират държавно управление и не желаят да поемат отговорност, съобщи Мая Манолова от " Изправи се! Мутри вън! ", представена от Българска национална телевизия. Надявам се при идващите избори да има пренареждане на политическите обединения, тъй че да бъде основано устойчиво държавно управление, добави тя.

" Очаквам държавно управление, което преди всичко да се заеме с проблемите на хората. В момента партиите в Народното събрание, с изключение на на партии на митинга и на статуквото, се разделят и на такива, които се занимават със себе си ", посочи Манолова.

Едва ли ще е същата настройка в идващия парламент, трендовете демонстрират друго - новите партии имат резистентен тренд нагоре, разяснява Манолова.

" Аз съм сигурна, че в идващия парламент ще реализираме болшинство, което да може да извърши нужните промени ".

Ние сме внесли 31 законопроекта за първите 7 пленарни дни на това Народно заседание. Създадохме комисията по проверката, ние сме почнали да проверяваме необяснимите разходи на ГЕРБ, посочи Манолова.

" Надявам се служебното държавно управление да продължи работата на тази комисия и да провежда почтени избори ", добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР