Оказа се, че на пристанищата голямо количество горива е влизало

...
Оказа се, че на пристанищата голямо количество горива е влизало
Коментари Харесай

Ревизоро бръкна с пръст в раната с горивата! Кокаинчо е големият проблем - забърква политици в черния пазар

Оказа се, че на пристанищата огромно количество горива е влизало без документи. За 2/3 от този импорт приходите са налице, за 1/3 не са. Загубите от контрабандата са 1 милиарда лв. годишно. Това разкри пред Българска национална телевизия депутатът от Патриотичния фронт и ръководител на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата Емил Димитров-Ревизоро, представен от Пик.

" Има бази, в които са закопани цистерни с незаконно гориво. Има бензиностанции, които денем продават легално гориво, а през нощта – незаконно. Пет са огромните играчи, които са в този полулегален бизнес – имат позволение за акцизни хранилища, само че се занимават с двойнствена активност. Има двама души, които са легални към този момент – Бореца и Монсеньора. Изключително съм удовлетворен от тяхното държание на пазара. Музиканта имаше тежко футболно занимание и данъчно общуване. В момента е на път да стане чист. По-опасният за мен е Кокаинчо който непрестанно се занимава с нелепости. Той злоупотребява с кокаина, злоупотребява и с имена на политици. До такава степен се е увлякъл да прави неправилни неща, че всеки ден чакам да му се случи. Той вкарва огромни количества горива ", смесени със сяра, съобщи Ревизоро.

" Тези проблеми не касаят Марешки. Той не внася горива с кораби, няма данъчни хранилища, не взе участие в тези схеми – взе участие в други. Той е артикул на един изтъкнат политик през последните две години и по тази причина му се разрешават много неща. Факт е обаче, че той има проблем с медикаментите и този проблем беше съществено обиден от основния прокурор, " уточни депутатът.

" Проблемът с реекспорта на медикаменти би трябвало да бъде решен ", акцентира Емил Димитров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР