Оказа се, че миската Теди Мудева и любимия й Румен

...
Оказа се, че миската Теди Мудева и любимия й Румен
Коментари Харесай

Мудева и Румен от „Игрите” се нанесоха при Оряшкова

Оказа се, че миската Теди Мудева и обичания й Румен Радев към момента не са се обзавели със лично жилище в столицата. Както е известно хубавицата е родена в Бургас, а годеникът й е от Сливен.

Двойката, която се подвизава в „ Игри на волята ” скоро се сгоди, само че към момента чака да си откри лично гнездо, където да заживее на фамилни начала. Естествено тяхната най-голяма другарка Мария Оряшкова, която също взе участие в риалити формата приютила влюбените в личното си жилище. Освен това прела да им бъде кума на сватбата, която ще се състои скоро.

Това призна самата Мудева, която го пусна на стори в обществената мрежа и показа още: „ В момента сме в столицата, като към момента чакаме жилището, което сме си харесали да е готово. Дотогава мислим да нахалстваме при девойка Оряшкова. ”

„ Превзели сме съвсем цялото жилищно пространство и сме го напълнили на всички места с куфари. Дано ни изтърпи Оряшкова, тъй като сме завладяли целия й апартамент ”, споделя още Мис България.

А по отношение на Оряшкова тя е вярна другарка и на двамата от съвсем от 10 години насам. Но тримата крили, че се познават и това било едно от изискванията да влезнат дружно в „ Игри на волята ”.Затова се съгласила да им бъде и кума на сватбата.

Източниик: vbox7.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР