Оказа се, че Кийт Търман е пласирал повече удари от

...
Оказа се, че Кийт Търман е пласирал повече удари от
Коментари Харесай

Кийт Търман пласирал повече удари от Пакяо

Оказа се, че Кийт Търман е пласирал повече удари от Мани Пакяо, а и доста по-голям % „ значими “ попадения. Това стана ясно от формалната статистика, а редица експерти към този момент оспориха решението за победа на филипенеца. Пакмен е вкарал 195, против 210 от американеца.
CompuBox totals for #PacquiaoThurman pic.twitter.com/3djRy7xdMy
— Adam Silverstein (@SilversteinAdam) July 21, 2019 Силните удари даже са с цели 10% повече в интерес на изгубилия – 113 (33,2%) към 192 (43,3%). Пакиао съумя да завоюва поредна международна купа в полусредна категория, а тя пристигна след разграничено решение – 2:1. Съдийският състав отсъди 115-112, 115-112 и 113-114 за живата легенда на бокса.
Ключови за триумфа на Мани се оказаха две събития. Нокдаунът, който съумя да реализира още в първия рунд е повлиял доста на реферите, а вторият главен мотив за победа на Пакяо е ударът в тялото в рунд №10. Непобеденият до омента Търман е поискал реванш от 40-годишния първенец.

„ Моят конкурент е добър войник и боксьор. Той беше мощен противник. Тази вечер бях блажен “, съобщи филипинецът след конфликта.
boec.bg  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР