Оказа се, че изневярата получи още една подкрепа от природата.

...
Оказа се, че изневярата получи още една подкрепа от природата.
Коментари Харесай

Жените лесно изневеряват с мъже с по-големите топки

Оказа се, че изневярата получи още една поддръжка от природата. Учени откриха, че дамите са по-склонни да кръшнат с мъже – притежатели на огромни тестиси, в сравнение с с притежатели на дребни жълъдчета, които може да залъжат единствено катерицата от „ Ледена епоха”.
Явно размерът в действителност имал значение.
Господата, които са по-скромни в диаметъра на топките си, освен че съвсем нямат късмет някой да ги избере за извънбрачно другарче, ами имат и по-малко публични сътрудници.
Тестисите при индивидите са веднъж и половина по-големи от тези на горилите, а тези животни по никакъв начин не са дребни.
Изследователите настояват, че точно този факт демонстрира, че хората сме най-невярната порода в природата. Може да се кълнат във всичките си предшественици във честност, до момента в който посинеят от старания, само че истината е, че представителките на нежната половинка от човечеството не може да устои на по-големи мъжки играчки. Поне това твърди норвежкият професор Петер Бьокман.
„ Хората не сме като шимпанзетата, където женският примат има 4-5 полови сътрудници всякога, когато се разгони, само че постоянно има възможност някой от съседите ни да позвъни я за щипка сол, я за лъжица секс.”
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР