Ожие се завръща в тима на СитроенСебастиен Ожие се завръща

...
Ожие се завръща в тима на СитроенСебастиен Ожие се завръща
Коментари Харесай

Ожие се завръща в тима на Ситроен

Ожие се завръща в отбора на Ситроен
Себастиен Ожие се завръща още веднъж в екипа на Ситроен дружно с навигатора си Хулиен Инграсия за период от две години. Петкратният рали първенец изкара последните два сезона за М-Спорт Форд, преди да подпише с френските коли. 34-годишният играч разяснява повторното си присъединение към Ситроен.

,,Има разнообразни фактори, които повлияха моето решение. Харесвам концепцията да работя още веднъж с хора, с които знам, че се разбирам чудесно и, несъмнено, съм извънредно разчувствуван от опцията да стана международен рали първенец с трети друг екип. Нямам самообладание да се кача в автомобила на Ситроен. Именно те ми дадоха късмет за първи път да се състезавам за международната купа “, добави французинът.

Ожие беше в Ситроен в интервала сред 2008-11, преди да се причисли към Фолксваген сред 2013-16, където завоюва четири трофеи. Последната бе записана за екипа на М-Спорт Форд през предходната година. Единственият водач, който е ставал първенец с три разнообразни тима, е финландецът Юха Канкунен – 1986 година с Пежо, 1987 и 1991 година с Ланчия и 1993 година с Тойота. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР