Ожесточеното съперничество между бившите съотборници в "Team Alpha Male" Коди

...
Ожесточеното съперничество между бившите съотборници в "Team Alpha Male" Коди
Коментари Харесай

Гарбрандт черпи вдъхновение от Майк Тайсън след тежката загуба

Ожесточеното съревнование сред някогашните съотборници в "Team Alpha Male " Коди Гарбранд и Ти Джей Дилашоу най-сетне откри своя завършек на събитието UFC 217, което се организира през миналия уикенд в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Дилашоу се оказа по-концентрираният войник и нокаутира своя конкурент в средата на втория рунд, с което завоюва купата в категория петел, а с изключение на професионална, той означи и персонална победа над своя противник.

С толкоз огромен залог в тази борба, доста хора имаха вяра, че Коди Гарбрандт най-вероятно ще бъде грохнал от загубата, само че той в действителност се оправи сносно. Докато доста бойци щяха да се скрият от камерите след края на срещата, той излезе най-отпред и отговаряше на всички въпроси като безспорен експерт.

На идващия ден, от профила си в Instagram, Коди съобщи, че черпи ентусиазъм от нещо, което легендата в бокса Майк Тайсън бе споделил преди години.

"God lets everything happen for a reason. It's all a learning process, and you have to go from one level to another. " - Mike Tyson

A post shared by Cody Garbrandt (@cody_nolove) on Nov 4, 2017 at 11:15pm PDT

"Бог разрешава всичко да се случва по някаква причина. Всичко това е развой на образование и ние би трябвало да преминем от едно равнище към друго ", се споделя в обявата на Гарбрандт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР