Ожесточен спор коя от двете религии да изповядва водят Исус

...
Ожесточен спор коя от двете религии да изповядва водят Исус
Коментари Харесай

Боговете Се Биели За Албена Вулева, Май Пак Ще Става Християнка

Ожесточен спор коя от двете религии да изповядва водят Исус Христос и Аллах за Албена Вулева. Преди известно време родената като християнка някогашна водеща на “Сигнално жълто” одобри исляма, само че май още веднъж ще последва православието.

“Преди известно време ми звънна чужд човек от Йордания, откри ме на месинджър. Той разпалено ми сподели, че Исус Христос го е предиздвикал да ми се обади по отношение на това, че съм приела исляма. Трябвало да се откажа, да се върна към християнската вяра. И да съм направила това още същия ден – мъжът стартира да ме убеждава пламенно…”, призна за претърпяното Вулева в изявление пред столичен седмичник.

Тя е разказвала и преди, че преди да одобри исляма й се случило нещо сходно. Тогава обаче чула вик персонално от Аллах.

“Тази борба на боговете за мен стартира извънредно доста да ме изненадва. Няма да подцени и позвъняването на индивида от Йордания. Такива сигнали са значими за мен, ще премислям надълбоко над диалога. Въпросният мъж ми изясни, че е началник на отделението по акушеро-гинекология в някаква централна болница – не бил набожен активист. Объркана съм какво се случва”,озадачена е за божествена борбата Вулева.

Тъй като има вяра в сигналите свише, Албена позволява, че още веднъж ще стане християнка, написа Уикенд. Въпреки това обаче ще продължи за учи арабски и Корана.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР