Ожесточен женски дуел се очертава в неделя във „Фермата“, след

...
Ожесточен женски дуел се очертава в неделя във „Фермата“, след
Коментари Харесай

Военни щерки излизат на дуел във Фермата

Ожесточен женски двубой се обрисува в неделя във „ Фермата “, откакто македонката Диана прикани на борба Ивона.

Оказа се, че и двете са дъщери на военни, а сеирджиите предостатъчно потриват ръце от идния конфликт на коравите дами, възпитавани от татковци под пагон. Бащата на Диана е някогашен офицер от сръбската войска, а този на Ивона – боен авиатор.

„ Играта ще ми е лесна, ще те разбия “, закани се македонката. Диана изясни, че изборът й е логически тъй като и останалите участници се дразнели от непрекъснатото философстване на Ивона. Това не изненада търновката, която към този момент си беше събрала багажа за ратайския бряг, където да прекара една нощ с съперниката си. Тя даже потренира в сцепване на дърва още преди да бъде посочена.

„ Оцелявам във всяка обстановка, не сте ме виждали в деяние. Тази борба ще се помни “, одобри хвърлената ръкавица Ивона. Тя към този момент си завоюва врагове измежду фермерите и множеството намерено скочиха, че желаят Диана да остане.

Всички обаче признаха, че пилотската дъщеря е много готова. Веднага откакто схванала, че ще влезе във „ Фермата “ Ивона изгледала всички борби от предходните сезони и имала тактика за всяка от тях.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР