Ожесточава се войната за движението на коли по Крайбрежната алея

...
Ожесточава се войната за движението на коли по Крайбрежната алея
Коментари Харесай

ГЕРБ Варна в яростна битка за връщането на колите по алеята: Областният управител Благомир Коцев е литмус

Ожесточава се " войната " за придвижването на коли по Крайбрежната алея във Варна.

От едната страна е страната, а от друга - ГЕРБ, концесионерите на плажа във Варна и браншовата организация на заведенията в страната.

По-рано през днешния ден Благомир Коцев разгласява своя позиция във Facebook, в която бе подхваната тематиката за крайбрежната алея във Варна. От ГЕРБ-Варна излязоха със своя позиция по въпроса
“На 10 юли с общи старания успяхме да върнем крайбрежната алея на варненци. Още в първия работен ден след затварянето й за придвижване на моторни транспортни средства обаче във Варненския административен съд е входирана тъжба против заповедта ми от концесионер на един от плажовете. Мотивите в жалбата необичайно съответстват с тези, изложени от народните представители на партия ГЕРБ през неделния ден. Дори и физическият вносител на тази тъжба да не е самият адв. Балачев (народен представител от ГЕРБ), то от пръв взор се вижда синхронът в позициите ”, написа в своята обява Благомир Коцев.
Публикуваме цялата позиция, изпратена от Пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Варна, без редакторска интервенция:

“Областният шеф на Варна Благомир Коцев е литмус (по Кирил Петков) за двуличие, безочливост и нахалство! Това излиза наяве от позицията му във Facebook, посредством която той уплашено търси виновници за неуспеха на ПР-акцията си по затварянето на Крайбрежната алея в неделя. Да, тя е на варненци, само че на варненци е и Морската градина, за която депутатите от ГЕРБ/СДС упорстват да бъдат въведени същите ограничения – възбрана на придвижването на коли. Все отново и алеите в парка са държавна благосъстоятелност, нали?

Гражданите не са с къса памет, господин Коцев! Всички помним по какъв начин персонално атакувахте заповедите на кмета за възбрана на колите в Морската градина, с цел да отбраните фамилната си механа!

И тогава публичният интерес и сигурността на жителите в парка беше последното нещо, което Ви интересуваше! Затова в този момент шумната Ви и незабавна ПР акция и разходки край морето преди дефинитивно държавното управление на “Продължаваме Промяната ” да отиде в небитието, са жалки!

Наясно сме, че жалбите на хората против необразованата Ви заповед Ви изнервят, а въпросите, които Ви задаваме, в това число и по Закона за достъп до информация, Ви огорчават и плашат.

Искаме да Ви успокоим – по този начин ще бъде и отсега нататък, тъй като варненци имат право да знаят истината! ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР