Охраняването на папата е голямо изпитание. Особено при сегашното посещение,

...
Охраняването на папата е голямо изпитание. Особено при сегашното посещение,
Коментари Харесай

Ген. Васил Василев: Охраняването на папата е сериозно изпитание

Охраняването на папата е огромно тестване. Особено при настоящето посещаване, тъй като папа Франциск постоянно разчупва протокола. Това сподели в студиото на „ Тази неделя " ген. Васил Василев, взел участие в защитата на папа Йоан Павел II при визитата му през 2002 година

Той показа, че тогава Йоан е имал съществени и ненарушими граници, само че сегашният Свети отец е друг. Той има намерение да спре папа мобила и да се ръкува с хората.
Охрана на клубове, химик и танцьор: Какъв е бил Франциск, преди да стане папа? Малко повече за живота му преди да стане глава на католическата черква
Ген. Василев описа, че с цел да се приготви за визитата през 2002 година, е ходил в Хърватия да черпи опит, където папата е бил два пъти.

Той бе безапелационен, че за такова посещаване би трябвало да има построен доста сериозен и съгласуван щаб, който да управлява всичко.

Снимка: bTV

ПР експертът Максим Бехар пък означи, че настоящето посещаване на папата е под знака на изменящия се свят, до момента в който предишното е било по-скоро в признака на новия взор към живота, свободата на словото и медиите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР