Охранителните камери, монтирани на къщата на автокрадеца Яро, пуснат предсрочно

...
Охранителните камери, монтирани на къщата на автокрадеца Яро, пуснат предсрочно
Коментари Харесай

Камерите на автокрадеца Яро заснели отвличането на Адриан Златков

Охранителните камери, инсталирани на къщата на автокрадеца Яро, пуснат предварително от пандиза, са снимали отвличането на Адриан Златков, оповестява "Телеграф ", базирайки се на източници от следствието.

Джамбазинът през вчерашния ден е предал записите на полицията посредством сестра си, защото бил в провинцията. Жената е била в дома си по време на похищението, само че изобщо не е усетила какво става на улицата край тях. На фрагментите, които се намират в ГДБОП, се вижда по какъв начин сива "Шкода Фабия " със наследник буркан минава с естествена скорост по уличката към гробищата, а след броени минути фучи в противоположната посока с над 100 км/ч.

25-годишният Адриан, наследник на притежателя на автокъщата "Софавто ", беше отвлечен в сряда към 9.30 часа, до момента в който отивал на работа. Баща му през вчерашния ден удостовери, че синът му е похитен.

Похитителите са били облечени като служители на реда, считат проверяващите. Именно това е повода, поради която на никое място не са открити следи от битка или принуждение. Това приказва, че момчето се е подчинило на заповед да излезе от колата. Викове никой не е чул, което значи, че е станало броени за секунди, допускат антимафиоти. По думите им бандитите са носели облекла с отличителни знаци "Полиция ", както и маски на главите, с цел да не може Адриан да ги разпознае по-късно.

Записи от камерите на Яро демонстрират още, че въпросната шкода е с черни стъкла и в нея не се виждат силуети на хора.

По информация на "Телеграф " в сряда по здрач въпросната шкода е открита опожарена в региона над Панчарево. Предполага се, че возилото е било откраднато още преди месец. Антимафиоти позволяват, че регистрационните табели са от откраднати от напълно различен автомобил, каквато беше и практиката на страховитата тайфа за отвличания "Наглите ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР