Охранителната фирма Полис СОТ Секюрити“ на бившия шеф на Клуб

...
Охранителната фирма Полис СОТ Секюрити“ на бившия шеф на Клуб
Коментари Харесай

Бивш шеф на Клуб 777 иска да пази общината

Охранителната компания „ Полис СОТ Секюрити “ на някогашния началник на " Клуб 777 " Николай Чилингиров е измежду претендентите, поканени от общината за вземат участие в конкурс за половин милион лв.. Обществената поръчка с директно договаряне е с дата 22 януари 2019 година Предметът е „ Извършване на физическа защита на обекти на Община Пловдив и звената на общинска прехрана “, а точната стойност е 499 990 лв. без Данък добавена стойност.

Този метод за защита на общински обекти от външни компании се практикува в Пловдив от години. От 2006 година насам поръчките се печелеха от компания „ Алфа СОТ “, която в този момент не е поканена за присъединяване. Освен компанията на Чилингира предложения за договаряния са изпратени до „ Брадърс секюрити “ ЕООД, която се ръководи от някогашния началник на „ Алфа СОТ “ Иван Манолов, и „ Марина секюрити сикрет груп “ ЕООД на Любомир Антонов.

Критериите за избор на победител във въпросната поръчка евентуално ще са препоръчаната цена и добре създадената идея.

Който завоюва оповестената социална поръчка, ще би трябвало да поеме сигурността на трите гробищни парка, Оперативна програма „ Общински пазари “, постройката на Белодробна болница, обектите на КСУ „ Свети Георги “, зала " Колодрума ", Младежкия център на Гребната и Спортния комплекс „ Векта “, който ту влиза, ту излиза от активите на Дирекция „ Общинска благосъстоятелност “.

Решението за поръчката е подписано от зам.-кмета Златин Велев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР