Охранителите от Сикрет сървис“, които се грижат за безопасността на

...
Охранителите от Сикрет сървис“, които се грижат за безопасността на
Коментари Харесай

Тайни от кухнята на „Сикрет сървис“, които ще ви изумят

Охранителите от „ Сикрет сървис “, които се грижат за сигурността на американските президенти, нормално са обгърнати в доста секрети . Кои са те – сурови хора в черни костюми или чиновници с многочислени пълномощия? Вижте секрети от кухнята на охранителите, които ни изненадаха.

Говорят с кодови имена за президента

„ Сикрет сървис “ употребява кодови имена за президента и фамилията му. Така да вземем за пример Обама е именуван Ренегат, а брачната половинка му – Ренесанс, а двете му дъщери – Светлина и Розова пъпка.
 о Guliver/Getty Images
На пода в Овалния кабинет има датчици за придвижване

Има предписание, че президентът в никакъв случай не би трябвало да остава самичък. И в случай че той желае да затвори вратите на Овалния кабинет и да остави охранителите зад тях, те наблюдават придвижванията в помещението посредством датчици, с цел да са сигурни, че ще бъдат избегнати неприятни произшествия.

 Нови фотоси, които са направени след ремонта, демонстрират обновените елементи и даже се виждат бояджии, които към момента работят по външните елементи на Белия дом. Gettyimages
Винаги разполагат с... кръв

Служителите на „ Сикрет сървис “ постоянно са в подготвеност да се възползват от медицинските си умения и даже да създадат незабавно кръвопреливане на президента. Сред тях има човек с кръвната група на президента, който постоянно е в подготвеност да му подари кръв. За да не се стига до там, има разполагаем кръвна банка.
 Те са постоянно в положение да дават първа помощ, Всеки сътрудник има минимални медицински умения и е в положение да избави живот в сериозна обстановка. БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР