Охранител на банков клон в Сливен забърка голям скандал, счупвайки

...
Охранител на банков клон в Сливен забърка голям скандал, счупвайки
Коментари Харесай

Агресивен охранител в банков клон счупи ръката на клиент

 Охранител на банков клон в Сливен забърка огромен скандал, счупвайки ръката на клиент, против който си разрешил нагли нападателни дейности. Пострадалият е Валентин Димитров, който се съгласи да опише пред Блиц за случилото се.

Сливналията води борба с тежко заболяване. Димитров е онкоболен, а счупването на ръката му попречва животозависещата му трансплантация на стволови кафези. Процедурата трябвало да стартира идните дни, само че към този момент се отсрочва. Агресивните дейности на охранителя Д.Р. били предизвикани от обстоятелството, че Валентин Димитров влязал в банката с здравна маска.

Сливналията обаче спазвал предписанието на лекуващите го лекари, които категорично го предизвестили да не остава без нея в затворени пространства. На охранителя обаче не му се харесало, че клиентът е с здравна маска на лицето и му се нахвърлил, след което се стига до счупването на ръката на Димитров. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Ето и описа на Валентин Димитров:

" На 17.05.2019 година към 13:00 часа посетих банков клон в град Сливен, с цел да извърша заплащане по кредитната си карта.

На входа бях посрещнат жестоко от охранител на банковия клон. В идните дни ми предстоеше трансплантация на стволови кафези, защото болен съм от недоброкачествен рак на кръвта. Предвид това категорично бях предизвестен да не влизам и да не оставам без здравна маска в затворени пространства. Влязох в банката и охранителя с жестоко отношение ми сподели да напусна, тъй като не може да влизам с здравната маска.

Отвърнах му с пояснения по отношение на по тази причина за какво нося маска и учтиво помолих да бъда позволен, с цел да прави заплащането, от което имах потребност. Грубото отношение на охранителя продължи и тогава помолих да бъда позволен до кабинета на шефа, с цел да обясня обстановката. Интересно е, че в този миг охранителят ме позволи да обиколя етажите, с цел да диря шефа. Намерих неговия кабинет, само че той в този миг отсъстваше и взех решение още един път да се опитам да обясня на охранителя за своята потребност.

Отново не бях свестен и в този миг пристигна негов сътрудник - също охранител, и бях избутан отвън клона на банката. Разговорите посред ни продължиха в същия звук и настроения и ненадейно един от тях ми сподели, че има белезници - заплаши да ме закопчае и че ще ме заведе в ареста на полицията.

Приближи се компактно до мен, опирайки нос в нос, тогава ненадейно и неоснователно изви ръката ми. Изпитах неописуема болежка и паднах в момент на земята, викайки за помощ. Охранителят стоеше на своето място и ми споделяше да изчезвам и да не върша кавги пред хората, да не симулирам, и то без да обърне внимание на породената контузия. В продължение на към един час никой не се спря и не се опита да ми помогне може би заради обстоятелството, че охранителят втълпяваше на всички, че симулирам, както по–късно излъга същото и пристигналите органи на реда. В рамките на един час лежах на земята със счупена ръка. Дойдоха органи на реда, един от които се опита да ме изправи и той не повярва, че ръката може да ми бъде счупена.

Продължавах да лежа на земята. След това пристигна кола за спешна помощ, която също беше убеждавана, че ми няма нищо. Медиците ме откараха с кола за спешна помощ в Окръжна болница Сливен, където след осъществените проучвания се откри счупена ръка, която се нуждае незабавно от оперативна интервенция с слагането на имплант. Ръката беше гипсирана и на идващия ден постъпих по неотложност в Пирогов, където ми беше осъществена комплицирана интервенция с слагане на гвоздей. Създалата се обстановка попречва моята животозависеща трансплантация на стволови кафези, която процедура трябваше да стартира два дни по-късно.

Това обезсмисля моето четири месечно лекуване на нападателна химеотерапия, която се понася прекомерно тежко от всички пациенти. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР