Охраната на Манчестър Сити беше направена за смях от група

...
Охраната на Манчестър Сити беше направена за смях от група
Коментари Харесай

Луди глави направиха за смях охраната на Манчестър Сити

Охраната на Манчестър Сити беше направена за смях от група младежи, които взеха решение да изкачат нощем стадион " Етихад ". Тримата се покатериха върху покрива и бяха свалени едвам след намесата на полиция.

Те съумяха да прескочат елементарно първите огради, след това се насочиха към големите колоните, по които нормално феновете се разотиват. Едва тогава гард ги видя. 

Настана гонитба, само че пъргавите момчета съумяха да се изкачат с лекост върху покрива на 55-хилядното украшение на най-харчещия клуб в света.

Последваха няколко селфита, фотоси и видео. Едва тслед към 15-20 минути се появиха полицейски подкрепления, които смъкнаха лудетините от покрива. Въоръжените униформени въпреки всичко си отдъхнаха, че е е смешка, а не някой терористичен акт.



За всеки случай беше извикан и полицейски хеликоптер. Но лекотата, с която тримата проникнаха, повдигна още един път въпроса със сигурността на огромните британски игрища.

Не за първи път клубове от Висшата лига се провалят на сходен тест. Младежи към този момент съумяха да се качат върху покривите на стадионите на Арсенал и на Уест Хям.

Единият от катерачите Адам Мар на драго сърце описа за приключението. " Невероятно е! Усещането не се купува с пари ", сподели той, " Отгоре на всички съм почитател на Юнайтед и изпитах в допълнение наслаждение да " покоря " стадиона на Сити ".



Адам (на снимката) разкри, че в един миг помислили - опитът им е провален, защитата ще ги хване. Желязна врата тъкмо преди покрива обаче се оказала отключена и с малко повече сили тримата я отворили.

Не е ясно какво наказване ще отнесат феновете на висок адреналин. Полицията удостовери за случая.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР