Охраната на "Какао бийч" в Слънчев бряг наби двама чужденци,

...
Охраната на "Какао бийч" в Слънчев бряг наби двама чужденци,
Коментари Харесай

Пак мутри! Охранители бият чужденци на Какао бийч. Дали ще идват туристите?


Охраната на "Какао бийч " в Слънчев бряг наби двама чужденци, които желаеха да влязат в заведението. За това сигнализираха пред "Скандал " гости.

Причината била, че желали да влязат с джапанки. Клубът обаче не разрешавал влизането с сходно облекло. "Напираха да влязат макар, че ги върнаха. Тогава излезе една голяма мутра като горила от защитата и им удари по няколко шамара, с цел да се разкарат. Ударът по едното момче беше толкоз мощен, че той даже падна на земята ", описаха очевидци на случката. Хората на опашката реагираха остро, като разясниха, че не може по този начин да се отнасят към посетителите.
Заради сходно държание надали тези чужденци ще дойдат повече в България. Покрай тях няма да дойдат най-малко още 20-30 индивида като чуят защо бият в страната. Завръщането на мутрите по нашето море несъмнено ще отблъсне и дребното туристи, които са решили да почиват тук. Българите също избират Гърция и Турция точно поради неприятното отношение у нас. Според хотелиери, ресторантьори и туроператори контингентът на мутрите от някогашната СИК Младен Михалев - Маджо, Маргините, Жоро Главата и други се вихрят с цялостна мощ на Слънчев бряг. В допълнение са хората на Митьо Очите и на Таки от някогашната ВИС.
Екип на "Скандал "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР