Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално. Предприети

...
Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално. Предприети
Коментари Харесай

Изборният ден в Област Сливен: Вижте как можете да подадете сигнали за нередности

Охраната на изборните пространства през миналата нощ протече обикновено. Предприети са всички нужни ограничения за запазване на публичния ред, пожарната сигурност и обезпечаване умерено протичане на изборния ден.

До този миг няма данни за прояви, които биха заплашили естественото осъществяване на изборите . 409 чиновници на ОДМВР-Сливен, РДПБЗН-Сливен, бранш „ БДС ” и други структури са ангажирани директно с изборния развой в региона. Оперативни дежурни групи и дежурни елементи на ОДМВР-Сливен дават отговор за реда и спокойствието в района.

Екипи на „ Пътна полиция ” правят надзор по пътна сигурност . Служителите на бранш „ Български документи за идентичност “ в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица издават и в днешния ден удостоверения на жители с изгубени, откраднати или развалени персонални карти, с цел да могат да упражнят правото си на глас.

Работното време на бранш „ БДС ” през днешния ден е от 08:30 до 19:30 часа . Като заявки за удостоверения се одобряват до 19:00 часа, приемането става до 19:30 часа.

Припомняме, че в изборното помещение не се позволяват лица в нетрезво положение , въоръжени и такива, носещи предмети рискови за живота и здравето на хората.

В ОДМВР-Сливен работи телефонна линия 044 644 645 , на която жителите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания на изборния развой при произвеждането на изборите за кметове и общински препоръки. Подаваните сигнали на откритата линия би трябвало да са относими към активността на Министерство на вътрешните работи. Сигнали могат да се подават и на откритата денонощна линия в Министерството на вътрешните работи – телефон 02/9011298 и имейл [email protected] .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР