Охолно и щастливо си живее тризначката Любов в Англия, докато

...
Охолно и щастливо си живее тризначката Любов в Англия, докато
Коментари Харесай

Тризначката Любов взе майка си в Англия

Охолно и щастливо си живее тризначката Любов в Англия, до момента в който сестрите й мизерстват и просят пари за противоположен билет до България. Лав Станчева , както се самопрекръсти русокоската, даже е взела при себе си майка си Люба, научи „ Галерия “.

Тези дни Любов означи първата годинка на дъщеричката си Виктория .

На празника участваха и двете баби на момиченцето, както и близки и другари на младите родители. Именно на празника на Вики тризначката си разреши да се покаже обществено с бащата на детето си.

Припомняме, че „ Галерия “ първа сподели фотография на въпросния мъж още преди година и половина. По непотвърдена информация той се споделя Мартин и е българин. Според осведомени двамата с Любов поели разноските на бабите, като им платили билетите от София до Лондон. Майката на тризначките обаче щяла да остане за по-дълго и да си търси работа там.

Идеята била на Любов , която се тормозила, че Вяра и Надежда ще я тормозят душевен. Двете сестри неотдавна се върнаха в България и бързо съумяха да вдигнат пушилка към фамилията си.

„ Тя не ни е същинска майка. Викаме й лелята, тъй като подозираме, че не ни е родила тя. Няма нито една фотография, на която да е бременна с нас. Има ни едвам като 6-месечни бебета “, обявиха пред Мартин Карбовски сестрите на Любов. Надежда даже има съмнения, че не са еднояйчни тризначки и тя е на по-голяма възраст от сестрите си.

Вяра и Надежда обществено упрекнаха майка си, че се е опитвала да ги продаде и нееднократно ги убеждавала да станали компаньонки в Англия. Именно поради тези техни обвинявания Любов решила да изтегли майка си в Лондон, с цел да не я ядосват Вяра и Надежда.

Пред Карбовски двете сестри не пощадиха и приятеля на Любов. По думите им той им изхарчил всички спестявания и нееднократно им посягал. Злоупотребявал и с опиатите, а сестра им си затваряла очите.

Тризначките отпътуват на гурбет в Англия няколко години откакто печелят огромната премия в „ Биг Брадър 3 “ от 200 000 лв.. Парите бързо свършват и в Лондон стартират като чистачки. Неведнъж им богати мъже им оферират да заработват като компаньонки, само че те отхвърлят. Скарват се с Любов, когато тя се среща с бащата на детето си преди 2 години.

Към днешна дата сестра им показва добър стандарт на живот – с мъжа си постоянно си разрешават почивки в Испания, живеят в първокласно обзаведена квартира, а дъщеричката им постоянно е облечена кокетно. Вяра и Надежда пък два месеца живеели в черква и в последна сметка се обръщат към Карбовски с молба да им купи самолетни билети за България. Връщат се на родна земя без пукнат лев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР