Охладени меса от български произход – свинско, телешко, агнешко, дори

...
Охладени меса от български произход – свинско, телешко, агнешко, дори
Коментари Харесай

Къща на месото Галански: Място с уникални изкушения за всеки вкус и изненадващ нов стил

Охладени меса от български генезис – свинско, телешко, агнешко, даже и пилешко. Сурово сушени месни деликатеси, които са ръчно приготвени и също напълно български. Това са главните артикули, които предлага новата Къща на месото Галански във Варна. Но това в действителност е единствено началото. Оттам насетне идват още доста неща, които ще забележите, когато прекрачите входа на това стилно, съвременно и уютно място, отдадено на изискания усет в храненето. Магазинът предлага и виновност, крафт бира от разнообразни български марки, сосове, маринати и като цяло – доста изненадващи изкушения.

„ Концепцията на магазина е да предлага основно български качествени артикули “, акцентира Евгени Галански, шеф на Къщата на месото.



Месото идва от фамилната транжорна на фамилия Галански, откъдето ежедневно се вършат доставките. Продукцията е извънредно от Североизточна България – свинското и телешкото идват от Дулово, агнешкото – от дребни локални производители в Добруджа, същият е и произходът на пилешкото.

Модерно ли е да се яде месо? Този въпрос в Къщата на месото се счита за неправилен. „ Все отново хората са месоядни същества, тъй че постоянно ще е съвременно “, дава отговор с усмивка Евгени Галански.



Той обаче е доста държи на различен новаторски миг при основаването на новия магазин. „ Всички сме привикнали като влезем в месарски магазин да забележим белия цвят, теракота, типичните неща... Ние търсихме малко по-разчупен тип, по-градски жанр. Това е едно уютно място, където не просто отиваш да ти претеглят някакво месо и да си тръгнеш, а можеш да си поговориш с екипа, да получиш добър съвет по какъв начин да приготвиш храната си от хора, които в действителност знаят по какъв начин най-лесно и най-добре би станало това. “



Пред всеки търговец у нас, който залага на първо място на качеството на продукта и на положителното отношение към клиента, най-често се появява една съществена спънка. Тя е, че доста от хората търсят просто най-ниската цена. Евгени Галански е добре осведомен с този проблем, само че това не го тормози:

" Качеството дефинира цената. Не искам да разясня огромните вериги, единствено ще кажа, че там се занимават с 500-600 продукта, а аз единствено с това, което виждате в тези две витрини. Ще оставя стоката да приказва вместо мен. Последното мнение ще го дадат клиентите. "  



Освен упоменатите към този момент обичайни меса, в Къщата на месото могат да доставят и всичко, което клиентите могат да потърсят – заешко да вземем за пример. Въпросът е да има задоволително време да се откри най-хубавия артикул, тъй като и в този случай акцентът е върху качеството. Магазинът може да достави и по-скъпите меса, предопределени за ценители – Блек Ангъс, Уагио (Кобе) и други. Любителите на по-екзотичните предписания пък могат да чакат скоро в Къщата на месото Галански да намерят и конско месо.

С особена пристрастеност и горделивост Евгени Галански приказва за неповторимите деликатеси, които се оферират в новия магазин. Той признава, че още от времето, когато е бил студент в Университета по хранителни технологии в Пловдив направата им е била най-големия му интерес. За да разберете защо става въпрос обаче би трябвало да отидете на място, където той и сътрудниците му сигурно ще ви оказват помощ да извършите най-хубавия избор всред всички тези изискани и специфични мезета.



Като всеки добър търговец, Евгени Галански е напълно наясно с това, че самостоятелното отношение към всеки клиент е ключът към триумфа. „ Има купувачи, които търсят единствено месо от първи клас, напълно чисто, в най-висока хранителна стойност. Опитът ми обаче демонстрира, че българинът харесва малко по-шарените меса, с мазнинка. Това е нашия обичаен усет “, разяснява експертът.

Същата точност и автентичност се ползва и към избора на другите артикули, които се оферират в Къщата на месото „ Галански “ - лютеница, айвар, малиджано, кьопоолу. Може да прозвучи като смешка, само че в този съвременен месарски магазин ще откриете даже и същински веган артикули, като да вземем за пример опция на сиренето, приготвено от заквасено кашу. Но за откриете всичко това, най-добре просто да отидете на място.

Къща на месото Галански се намира на ул. Македония 98 /Срещу магазин Гастро/.

Тел. 087 698 1035

Фейсбук: HouseOfMeatGalanski

Instagram:houseofmeatgalanski

www.dimqt.bg

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР