Огромното зимно яке Moncler-Adidas, носено от легендата на Арсенал и

...
Огромното зимно яке Moncler-Adidas, носено от легендата на Арсенал и
Коментари Харесай

Ексцентрикът Йън Райт изненада с яке надуваем замък за £2 000!

Огромното зимно яке " Moncler-Adidas ", носено от легендата на Арсенал и британския футбол - Йън Райт, е обект на мнения към този момент няколко дни. Феновете разясниха в обществените мрежи " хибрида ", а някогашният нападател направи за смях и " артилеристите " около себе си.

Йън Райт се опита да се стопли по време на предаването на ITV за Купата на Англия в неделя, като 60-годишният ексцентрик беше част от екипа за мача, в който Ийстли победи Рединг с 2:1 във втория кръг на надпреварата.

И по време на подготовката преди мача феновете бързо трансферираха вниманието си от играта към голямото зимно яке на Райт. Йън носеше яке, пуснато в продажба в границите на съдействието сред Moncler и Adidas, което коства към 2 000 паунда и несъмнено привличаше вниманието.

Феновете се включиха в обществените мрежи, с цел да разясняват облеклото му, като се подиграваха с размера и дизайна на якето.



" Наскоро наех надуваем палат и когато той се появи, в него беше Йън Райт ", пошегува се един от тях в Туитър.

Друг се майтапи: " Дали Йън Райт си е купил якето от склада за топки " Зорб "?

Някои учудващо като че ли откровено оценяваха облеклото, като един от тях написа: " Абсолютно почитание към палтото на Йън Райт ", а различен го дефинира като " нещо красиво ".

Въпреки това шегите продължиха да валят и през днешния ден, като якето беше съпоставено и с надуваемата евакуационна пързалка на аероплан, както и с облекло от балончета, носено в миналото от телевизионния воин Алън Партридж.

По време на мача почитателите на Рединг проведоха следващия си митинг против притежателя си Дай Йонге.

Поредица от отнемания на точки и неизплатени заплати в клуба доведоха до разтърсвания, като някогашният тим от Висшата лига е жертван на изпадане във Втора лига на фона на битките на терена в Първа лига под управлението на Рубен Селс.

Привържениците пуснаха топки за тенис и подправени пари на терена в Хемпшир по време на 16-ата минута на мача, което докара до дълго закъснение, до момента в който стюардите почистваха бъркотията.

Феновете получиха необятна поддръжка за митингите си, като Йонге има история на несполучливи интервали отпред на футболни клубове, разпускайки един в Китай и различен в Белгия.

Райт работеше за ITV като водещ на мача и поддържа почитателите, които се борят за оцеляването на своя клуб.

" Те са банкрутирали клуб в Китай, имали са тим в Белгия, който също е банкрутирал. Това неприятно ръководство е от подобен мащаб.Спонсорите на клуба би трябвало да реагират. Те са там единствено с цел да се разпространяват, а в този момент се пробват да ги спасят. Рединг е шестият най-стар клуб, а в този момент минава през това. Надявам се, че това няма да се случи, само че аз съм напълно с почитателите на Рединг ", съобщи Райт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР