Огромното изкушение да хапне печен плъх на шиш изпусна Мисис

...
Огромното изкушение да хапне печен плъх на шиш изпусна Мисис
Коментари Харесай

Мисис България за малко да хапне плъх на шиш

Огромното прелъщение да хапне печен плъх на шиш изпусна Мисис България 2018 Станислава Андреева , разбра HotArena .

В момента изкусителката е във Филипините , където съчетава работни задължения с отмора в екзотичната страна. Малкото си свободно време Станислава употребява не с цел да се пече на плажовете, а да опознае живота на локалните. И по тази причина обува токчетата и се разхожда в най-мръсните и рискови гета на филипинската столица Манила.

" Част от визитата ми в Азия включва посещаване на най-голямото гето в Манила. Това е действителността в третия свят хората спят в кашони на улицата, ловят плъхове с капанчета, след което ги пекат на шишчета и ги продават на улицата. И знаете ли? Тези хора са супер щастливи! Това просто би трябвало да се види! ", споделя Андреева.

Тя прецизира, че не се престрашава да опита от печените плъхове, макар че ги продават безусловно за без пари , и предизвикването е било голямо, с цел да може след това да се похвали пред другари какво е яла.

Станислава снима в детайли местата, които посещава, като мощно я раздрусват боклуците по земята, а към тях умерено живеят котки и птици. Тоалетните на самата улица също ококорват очите на мисиската, която не е виждала нещо сходно през целия си живот.

На фона на бедността Станислава контрастира с много провокативни фотосесии, на които демонстрира изваяни форми. Тя не крие, че си е попекла гърдите и дупето във Филипините, с цел да се върне у нас с бронзов загар.

Мисис България 2018 споделя и за друго забавно преживяване по време на престоя си в далечна Азия. " Вечерях с кметицата на Манила и нейното прелестно семейство. Преди да се насочи към политиката, в която е втори мандат, тя е била актриса и една от най-известните телевизионни водещи, а брачният партньор й е министър на вътрешните работи. Двамата имат четири деца ", споделя с възхита нашенката.

Станислава е носителка на редица трофеи от състезания за хубост - Любимка на публиката на " Мисис Бургас 2017 ", " Мисис Спортно тяло 2017 ", " Мисис България Планета 2017 " и " Мисис България 2018 " , написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР