Огромно задръстване се образува на ГКПП Капитан Андреево, основния граничен

...
Огромно задръстване се образува на ГКПП Капитан Андреево, основния граничен
Коментари Харесай

Над 15 км опашка от тирове на „Капитан Андреево”

Огромно запушване се образува на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”, главния граничен пункт с Турция. Над 15 км е дълга опашката от тирове и тежки камиони за влизане в южната ни съседка.
Очаква се опашките от камиони да продължат няколко месеца. Същевременно от „ Гранична полиция” твърдят, че са създали всичко допустимо да няма проблеми за леките коли. Преди втората за септември серия от почивни дни се чака хиляди да тръгнат на път, оповестява Нова тв.

„ Към момента има няколко усложнения в прекосяването през граничните пунктове, което в известна степен би могло да затрудни тяхната пропускателна активност. Единият е Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Златарево”, на границата с Македония. На „ Капитан Андреево” и „ Лесово " турските гранични управляващи правят ремонтни действия, заради което е забавено прекосяването през граничния пункт. От наша страна е направено каквото би трябвало. Да подчертая нещо, това е още веднъж за децата – да си подготвят родителите нужните документи, когато пътуват, съпроводени единствено от единия родител или трети лица”, съобщи Аксиния Манчева от „ Гранична полиция”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР