Огромно задръстване се образува на булевард Цар Борис III Обединител

...
Огромно задръстване се образува на булевард Цар Борис III Обединител
Коментари Харесай

Нова тапа мъчи шофьорите в Пловдив, как да я избегнем

Огромно запушване се образува на бул. " Цар Борис III Обединител " през вчерашния ден и ще мъчи дълго време водачите в Пловдив. До солидната запушалка се стигна, откакто през вчерашния ден беше затворено западното платно на главната пътна артерия в региона на площад " Централен " (от ул. „ Патриарх Евтимий “ до ул. „ Света Петка “). Там машините ще работят до 30 ноември.

Въведена е краткотрайна организация на придвижване, която цели да подкрепи трафика. Колите от през вчерашния ден се движат в двете посоки в източното платно. Идеята обаче не оказа помощ доста и опашката от коли стигаше до бул. " Шести септември ", като заплашваше да запуши и кръстовището на Чифте баня. Репортерска инспекция на „ Марица ” сподели, че дистанцията от там до дребния светофар до Централна поща се изминава за към 10 минути, а колите едвам пъплят. Задръстването беше голямо даже към 15 часа, когато по принцип няма доста коли.

" Дано единствено не стартират да стопират на спешни в дясната лента, тъй като това се случва постоянно и ще стане смут ", разяснява водач от градския превоз, който търпеливо чакаше да премине през задръстването.

Медията ни приканва водачите да употребяват различни направления при потребност и да не нарушават разпоредбите за придвижване по пътищата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР