Огромно задръстване по всички изходи на града парализира София. Трудното

...
Огромно задръстване по всички изходи на града парализира София. Трудното
Коментари Харесай

Огромни задръствания блокираха София и гранични пунктове

Огромно запушване по всички изходи на града сковава София. Трудното напредване стартира от самия Орлов мост в посока Пловдив. По Цариградско шосе към Горубляне, както и по Ботевградско шосе, по Симеоновско шосе и по Околовръстното шосе на столицата служители на реда от Пътна полиция контролират трафика. Очаква се до края на вечерта над 300 хиляди автомобила да изоставен града.

Километрични опашки се оформиха и по границата ни с Гърция и Сърбия. Чакането от българска страна за влизане в Гърция на граничния пункт " Кулата " доближи 4 часа, а опашката от коли е 5 километра. Проверките на пътуващите с деца е по-продължителна и изисква по-дълго време, изключително на тези, съпътстващи малолетни и малолетни, които би трябвало да показват заверена декларация за това, че детето може да напуща страната, заяви trafficnews.bg.

Километрична опашка има и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина”, само че за влизане в България от сръбска страна и се чака към два часа. Мнозина от чакащите са турски жители, прибиращи се в родината си за лятната почивка. От Агенция " Пътна инфраструктура " припомнят, че ремонтът на виадукта на 20-и километър на автомагистрала „ Тракия " е завършил и придвижването се пуска в 16:30 ч., което ще облекчи пътуването до Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР