Огромно събиране на средства за един, почит към загинал полицай

...
Огромно събиране на средства за един, почит към загинал полицай
Коментари Харесай

Байдън и Тръмп водят предизборни кампании в Ню Йорк

Огромно събиране на средства за един, респект към умрял служител на реда за различен, президентът Джо Байдън и неговият предходник Доналд Тръмп ще бъдат на предизборната пътека в Ню Йорк през днешния ден, на 28 март, съобщи Агенция Франс Прес.


81-годишният демократ Байдън ще взе участие във вечер за набиране на средства дружно с двама свои прародители - Бил Клинтън и Барак Обама.

Неговият избирателен екип към този момент разгласи " историческо " събиране на повече от 25 млн. $.

Телевизионният комедиант Стивън Колбърт ще бъде водещ на спор сред тримата водачи на демократите.

На събитието, което ще се организира в Radio City Music Hall в центъра на Манхатън пред 5000 души, ще свирят, наред с други, певиците Лизо и Куин Латифа.

Звездното събитие за набиране на средства е първата по рода си демонстрация, в която вземат участие тримата президенти на Демократическата партия.

Според NBC News гостите ще могат да платят 100 000 $ за фотография с триото.

" Числата не лъжат: днешното събитие е голяма проява на мощ и същинско отражение на инерцията за преизбиране на билета Байдън-Харис ", съобщи Джефри Катценбърг, основен събирач на средства в акцията, визирайки вицепрезидента Камала Харис.

Той твърди, че Байдън ще събере повече пари за една вечер, в сравнение с Тръмп за целия месец февруари.

Байдън разполага с по-добре заредени каси на акцията от републиканския си конкурент, който употребява част от средствата, събрани от поддръжниците му, за правни разноски по множеството правосъдни каузи, които води.

Милиардерът, против който има четири наказателни обвинявания, ще се яви не на подсъдимата пейка, а като покровител на правоприлагащите органи.

Републиканският магнат възнамерява да участва на погребението на служителя на реда Джонатан Дилър, който беше убит на 25 март по време на пътна инспекция.

" На фамилията на офицер Дилър и на всички останали смели мъже и дами от правоприлагащите органи, които всеки ден залагат живота си на карта, ние ви обичаме, оценяваме ви и постоянно ще бъдем с вас ", съобщи Тръмп в своята обществена платформа Truth Social.

77-годишният републиканец посвещава огромна част от предизборната си изразителност на офанзивите против противозаконната имиграция и рецензиите към противника си от Демократическата партия, че е нехаен към полицията.

Говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер съобщи, че Байдън " е надълбоко признателен за жертвите, които служителите на реда вършат, с цел да поддържат сигурността на нашите общности ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР