Огромно количество водорасли са изхвърлени преди около 10 дни на

...
Огромно количество водорасли са изхвърлени преди около 10 дни на
Коментари Харесай

Гнусна миризма на гнилоч поваля туристи на плаж в Несебър

Огромно количество водорасли са изхвърлени преди към 10 дни на плажа под базата на НСА сред Несебър и Равда и към момента не са почистени, сигнализират бургазлии пред районния уебсайт flagman.bg.

До този миг водните растения към момента не са почистени и към този момент гният, а вонята е непоносима, допълват още те.

„ Вземат 15 лв. за чадър с два шезлонга, само че никой не си прави труда да изхвърли тази биологична маса, която към този момент се декомпозира. Ивицата е страхотна за плаж, само че тези водорасли са навръх самия бряг и с цел да се стигне до водата, човек би трябвало да мине през тях.

Тук играят дребни деца. Редно е да се положат повече старания за чистотата на плажа “, разясняват те и допълват, че концесионерът има лична техника за поддръжката, която обаче към момента не е употребена за водораслите.

Това не е първият случай, при който туристи се оплакват от водораслите по разнообразни плажове в България.

Само преди 10 дни плажната линия в бургаския кв. Сарафово морето бе изхвърлило тонове водорасли на брега. Вместо да бъдат извозени като боклук обаче, мъртвата и разлагаща се „ морска трева “ обаче бе изхвърляна назад във водата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР