Огромно количество допинг бе открито в болница в норвежкия град

...
Огромно количество допинг бе открито в болница в норвежкия град
Коментари Харесай

Откриха огромно количество допинг в норвежка болница

Огромно количество допинг бе намерено в болница в норвежкия град Тромсьо. Новината оповестява локалното издание Itromso.

По случая са повдигнати обвинявания на медицински служащ. 43-годишният експерт от Университетската болница, който е и помощник на Организация на обединените нации, е съхранявал над 2000 таблетки със неразрешени вещества в складово помещение. Сред тях личат тренболон, мастерон и тестостерон. Освен това служителят е обвинен и в разпространяване на анаболни стероиди.

Според следствието препаратите са превозени от Фредрикстад през август 2017 година На този стадий не е ясно за кого са били предопределени и кой ги е употребявал.
Норвегия - 39 медала за 30 милиона лв.. България - нищо против 50 милиона лв. Какво трансформира скандинавската страна във фактор №1 в зимните спортове
Спортисти от Тромсьо завоюваха 7 медала на зимните олимпийски игри в Пьонгчанг по-рано през годината. Това е най-хубавият резултат измежду всички градове в Норвегия. Страната завоюва общо 14 златни, 14 сребърни и 11 бронзови оценки.

Преди старта на форума бе обявено, че лекарският екип на норвежката делегация е внесла в Пьонгчанг над 6000 дози от лекарство срещу астма.

Непосредствено след края на игрите министърът на младежта и спорта на България Красен Кралев разгласи, че тимът на Норвегия е нарушил жестоко феърплея, а въпросните препарати срещу астма в действителност оказват помощ за положителното показване в зимните дисциплини.
Кралев: Отборът на Норвегия нарушава феърплея. Всички са астматици! (ВИДЕО) "Това е обществена загадка от години ", сподели министърът на младежта и спорта
" Очевидно норвежките лекари са издали такива документи, хората се водят за астматици и всички носят препарат за астма, който е обвързван с повишение на кислородния продан в организма. От години всички разясняват по какъв начин в норвежките национални тимове в ски бягането и биатлона всички до един са астматици. Те носеха препарати срещу астма, колкото всички останали страни. По разпоредбите е. Нищо не можеш да кажеш, откакто са получили такива документи. Това е обществена загадка от доста години. От доста олимпиади е по този начин ", акцентира Кралев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР