Огромният успех, който постигна One Love Tour 2017г., задължава продуцентите

...
Огромният успех, който постигна One Love Tour 2017г., задължава продуцентите
Коментари Харесай

Кеца пее без пари в Южния парк

Огромният триумф, който реализира One Love Tour 2017г., задължава продуцентите да продължат, с цел да доближат до колкото се може по-голяма публика от всички възрасти. Единодушно е взето решение да се разшири мащаба на турнето и тази година One Love Tour ще е фестивал, разкриха по време на конференцията продуцентите от „ Междинна станция “ - Андрей Арнаудов и Иван Христов, македонските им сътрудници от „ Иноватива груп “ - Саня Николич- Маринкович и Марко Маринкович – Слаткаристика. На брифинга бяха й част от изпълнителите в One Love Tour 2018 – Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа, Next Time и Димитър Господинов - участник от Фермата.

Дванадесет часова богата стратегия, включваща разнообразни стилове музика, фолклор, детски спектакъл и вокални групи, известни реализатори от двете страни, stand up комици и кулинарни презентации. Водени от концепцията да възродят и запазят традициите, по време на фестивала, в градовете в България, ще бъде построена „ Улица на занаятите “. На нея посетителите ще могат да се срещнат с античните ни и пъстри занаяти. Така ще запазим едно скъпо завещание. Най-голямата атракция по време на One Love Tour 2018г. е, че за първи път от старта на Фермата, ще се даде опция, на хора отвън телевизионния формат, да видят арената на игрите.

Фестивалът One Love Tour започва на 16 юни в Скопие, на 30 юни е в София, на 21 юли – гр.Банско, 28 юли – гр.Варна, 11 август – гр.Струмица, 07 септември – гр.Кавадарци, 08 септември – гр.Русе и приключва на 05 октомври за празника на града в Стара Загора. Старта на фестивала, на 16 юни, в Скопие е в границите на събитията, част от Европредседателството на България и с партньорството на Министерство на външните работи, под егидата на посолството на България в Република Македония. Ще се организира в центъра на гр. Скопие и ще е най-голямото българо-македонско събитие със свободен вход. На откриването ще участват: Министър-председателят на Република Македония Зоран Заев и Външният министър на България – Екатерина Захариева.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР