Огромният български ареал (на север до Сибир, на юг до

...
Огромният български ареал (на север до Сибир, на юг до
Коментари Харесай

Сподели Този Велик Факт! Ние Сме Тук Отпреди Всички Останали! България Съществува От 35 Хиляди Години

Огромният български ареал (на север до Сибир, на юг до Северна Африка, на изток до Япония и на запад до Испания) постоянно е представлявал шагренова кожа от дребни полу-независими владения, даже недържавици подчинени в случай че не на кана, то равносилен по мощност държател!

Историческите доказателства и останки маркиращи големия ареал в който се е разпростирала великата Голяма България.
Материалните и писмените доказателства за преоткриване на това великолепие чакат своите откриватели!

Ако нямате някакви спънки да се поровите в пекинската градска библиотека, с цел да се запознаете с копия от необикновено добре непокътнати антични манускрипти описващи събития преди хилядолетия няма по какъв начин да не бъдете смаяни от срещите с историята!

Заинтересованите читатели/ а такива за последното десетилетие и на пръстите на една ръка стигат при преброяване/ схващат от най-непритенциозен текст в превод, че към век преди Христа в северните провинции на сегашен Китай са съществували поне… ”ТРИ СИЛНИ ПРАБЪЛГАРСКИ ЦАРСТВА, известни с наименованията Хуцзе, Цзянкун и Динлин ”.
Йероглифите на някой си Бан Хаун настояват, че:

… ”поради техните офанзиви е построена Великата Китайска стена… ”

Тя обаче, май е стартирана тук-там от самите българи.Защото някои от кулите са обърнати с бойниците си към вътрешността на Китай…

От различен манускрипт пък се схваща, че „ династия Хуцзе произлиза от българския благороден клан Вокил, а от Дин лин - великият жанр Дуло ”.
В пустинята Таклакаман, в подножието на планината Тян Шай в Китай са открити над 100 непокътнати мумии на прабългари, наричани Таримските мумии от Синцзян, датиращи на над 4 000 години, които са неоспоримо доказателство, че ТАМ Е ИМАЛО БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

…В историческите летописи остава изказванието, че на територията на днешна Корея са съществували ЧЕТИРИ ПРАБЪЛГАРСКИ ВЛАДЕНИЯ- Сила, Когурьо, Бегчерай (Бакирай или Бакхара) и Кая.
В историческите предания и манускрипти на сегашната страна на изгряващото слънце преди 3 500 години ПРАБЪЛГАРИТЕ от Бекче съумяват да завладеят японските острови.

Те изтласкват коренните поданици Аину или Емиши на север.

Именно те-ПРАБЪЛГАРИТЕ от Бекче основават великата японска империя Ямато…!!!!!!!!!!!!!!!

Заради голямата човешка мощност и повелите на великите български канове античната българска империя е оставила мъчно заличими от времето белези и следи на всички места по Евразия.

А и това което познаваме напълно не е малко. Но надали е всичко.

Източник: Галина Казанджиева Фейсбук
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР