Огромните пожари в щата Калифорния се превърнаха в много повече

...
Огромните пожари в щата Калифорния се превърнаха в много повече
Коментари Харесай

Защо Лейди Гага разнася пица

Огромните пожари в щата Калифорния се трансфораха в доста повече от буря. На фона на десетките жертви и големите вреди обръщаме взор и към представителите на холивудските среди, които нееднократно се оказаха в центъра на събитията .

Някои от тях, като Джерард Бътлър, изгубиха домовете си за милиони в пламъците. Други пък се наложи да бъдат евакуирани от къщите си и да чакат без да имат информация какво се случва и дали ще има къде да се върнат.

Тук визираме Лейди Гага . Певицата, която се завърна триумфално с кино лентата " Роди се звезда ", не остана безучастна към нещастието. Тя захвърли театралните тоалети и мощния грим, облече суитшърт, постави шапка с козирка и се притече на помощ на доброволците от Червения кръст .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от RDT Lady Gaga (@rdtladygaga) на Ное 13, 2018 в 9:21 PST

Вчера, 13 ноември, Лейди Гага се появи в евакуационен център в Лос Анджелис, награбила цяла купчина с пици . Поводите за постъпката й в действителност са два - пожарите в Калифорния и Световния ден на положителното.

Именно на него тя реши да бъде добра към хората в потребност и да ги зарадва с топла пица. Певицата акцентира, че това е обичаният й ден в годината и прикани всички да създадат по една доброта.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Red Cross Los Angeles Region (@redcrossla) на Ное 13, 2018 в 11:32 PST

Въпреки че самата тя също е пострадала от огнената буря, Лейди Гага благодари на Бог и на пожарникарите. И разясни, че макар че не се познава с хората, настанени в спешния център, това не е причина да не се поддържат и да разменят обич, написа Daily Mail.

 Лейди Гага и мистерията към един годеж
Лейди Гага и мистерията към един годеж

Ето и признанието на певицата

Певицата е прекарала към час половина в компанията на непознатите, които споделят сходна орис. Поговорили са си, поснимали са се, раздала е подписи, а и е попяла на една 98-годишна жена , която се е оказала огромна нейна фенка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР