Огромни задръствания се образуваха по пътища в страната в началото

...
Огромни задръствания се образуваха по пътища в страната в началото
Коментари Харесай

Задръстванията преди трите почивни дни вече започнаха

Огромни тапи се образуваха по пътища в страната при започване на серията от трите почивни дни. Няколко километра е колоната от коли на автомагистрала „ Тракия” , при 16-тия километър в посока Бургас, където тече ремонт.

Очаква се засилен трафик и по Автомагистрала „ Хемус” , по която се стига до Велико Търново. Именно там ще бъде кулминационната точка на честванията във връзка Деня на Независимостта. От полицията водят договаряния с Пътната организация за отделяне на две ленти за излизане от София в петък и за влизане – в понеделник.

Полицейски екипи ще бъдат ситуирани на изходите на София още в петък следобяд, с цел да контролират придвижването, в случай че това се наложи.

„ В секторите с продължаващи поправки ще бъде основана нужната организация. Но умоляваме водачите да проявят търпение”, сподели Петър Соколов от Министерство на вътрешните работи пред Нова телевизия.

От „ Гранична полиция” предизвестяват, че ще бъде засилен трафикът и към граничните пунктове към Гърция, Сърбия и Румъния.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР