Огромни ята гарвани се появиха над района на Ухан …Малко

...
Огромни ята гарвани се появиха над района на Ухан …Малко
Коментари Харесай

Огромни ята гарвани се появиха над района на Ухан

Огромни ята гарвани се появиха над региона на Ухан …Малко преди експлоадирането на новия ковид в Китай, покрай Ухан, се следят необикновени ята гарвани. Имат ли връзка с епидемията? (HiddenTruth.site)Град Ухан към този момент е изцяло изолиран. Улиците му са пусти и е мъчно да се разбере какво в действителност се случва в него.Появи се нова доктрина на конспирацията, обвързвана със протичащото се в Ухан, която стартира да “набира скорост ” в обществените мрежи.Жителите на Хубей и изключително градовете, ситуирани наоколо до Ухан, от 28 януари 2020 година всеобщо качват видеоклипове, показващи големи ята врани, които летят ниско в небето.Вижте клипа

Тези огромни ята гарвани не са постоянно срещано естествено събитие за тази област, по тази причина хората доста бързо свързват ятата гарвани с коронавирусната зараза. Появиха се клюки, че тези птици, които са положителни “чистачи ”, са привлечени от миризмата на човешки трупове или умиращи хора.Четете още: Странни произшествия – божествено наказване, карма, орис или случайност?Автор на едно от видеата с гарваните, снимано в Ханчуан, западно от Ухан, споделя:„ Никога не съм следил сходно нещо тук! “В друго видео, снимано наоколо до Ичан, мъж обезпокоително споделя, че всичко това наподобява свръхестествено, и че това е предвестител на нещо доста неприятно.
Един от китайските блогъри написа: “Враните ядат месо, а нашите остарели хора споделят, че враните са предвестници на гибелта, тъй като те могат да помиришат гибелта, даже в случай че индивидът не е починал. Тоест, те могат да помиришат десетки умиращи хора.Те дълго време обикалят обречен на смърт човек в очакване, заради което в китайската просвета враните се смятат за неприятни птици и постоянно се свързват със гибелта. “Друга мрачна особеност, която също е обвързвана с ковид, е видяна на 25 януари, в предградие на Пекин. Един от локалните поданици снима голям брой комари, които летели към бетонната основа на автомагистралата.

 s13951505 - Огромни ята гарвани се появиха над региона на Ухан (видео)
Авторът на видеото споделя: “Това в никакъв случай не се е случвало до момента. Някой би трябвало да пристигна тук и да изследва това събитие. ”Коментаторите прибавят, че в Пекин през зимата нормално е толкоз студено, че комарите зимуват на закътани места и не летят във въздуха чак до април. Тази зима в Пекин също е мразовита, само че все пак, комарите не се крият.Има антична китайска мъдрост, която съсловия: “Ако видите доста комари през зимата, пригответе се за огромна болест. ”
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР