Огромни вълни заляха Южния плаж в Несебър и буквално "изядоха"

...
Огромни вълни заляха Южния плаж в Несебър и буквално "изядоха"
Коментари Харесай

Огромни вълни отнесоха Южния плаж в Несебър

Огромни талази заляха Южния плаж в Несебър и безусловно "изядоха " цялата линия. 
Морето е стигнало до хотелите на първа линия, а приземните им етажи са наводнени. Цялата плажна линия сега е под водата. Водната буря отчасти е разрушила три от заведенията. Изцяло разрушени са защитните насипи, които бяха издигнати в края на сезона с цел да защищават пясъчната линията и обектите.
Зимната стихия е нанесла съществени вреди освен на брега, само че и на краткотрайните преместваеми обекти върху него. Има разрушени дъски и детайли от заведенията. В момента обектите са залети и наводнени.

"Преди зимния сезон взехме всички нужни ограничения. От наша страна, каквото трябваше да се направи, сме го създали. Оформихме висока пясъчна стена по цялото продължение на плажа за прекъсване на морските талази и опазване целостта на пясъчната линия. Но бурята, която се развихри през предходната нощ беше доста мощна, даже и сега вълните са с височина 4-5 метра. Водата е нахлула в сушата и отнесла крайбрежието. Залят е целият плаж. Към момента обстановката е доста тежка. Пораженията поради мощния вятър и мощните талази са големи. Пясъкът безусловно е "засмукан " от морето ", сподели наемателят на Южния плаж в Несебър Кирил Спасов.

По думите му би трябвало да се отделят доста средства и труд за възобновяване на плажната линия от зимната стихия.

Отстраняването на вредите ще стартира незабавно, откакто вятъра утихне и водата се отдръпне.

"Възстановяването на пясъка и заведенията ще ни коства доста вложения и труд, само че ще се оправим и плажът ще бъде още веднъж в безупречен тип ", споделиха от фирмата-наемател "Ауто фактор ".


Още по тематиката: общо вести по тематиката: 128 27.02.2018 » Бързият трен Русе - Варна се удари в ледена пряспа! 27.02.2018 » " Райънеър " се подигра със 130 българи в Румъния след пренасочване от
Пловдив 27.02.2018 » Ауди тегли закъсал ТИР в преспите! И това е допустимо по родните пътища! 26.02.2018 » Луда глава подкара ски из София, теглен от автомобил! 26.02.2018 » " Жълт " код за Русе и региона! Синоптиците: Ще бъде доста студено 26.02.2018 » Министър Нанков: Турски ТИР на " Тракия " едвам не е отнесе служител на реда предходна страница [ 1/22 ] идната страница

Коментари (2)Коментатори (1) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите | На другари  Иво Ангелов 1 виж профилаизпрати съобщениедобави в другари   Иво Ангелов 1 преди 12 мин. 0 Еми Вие ги постройте във водата тия хотели след това природата ви отговорна Отговори (0) Отговори на този коментар Aнонимен преди 58 мин. 0 ами да, ще възстановят плажа и заведенията, тъй като от там чакат пари. а това, че са залети хотелите, в които има закупени частни жилища, в които в този момент даже няма никой, и хората ще се върнат през лятото в плесен и влага на пластове.....защото едни умници богаташи строиха, строиха чак в морето влезнаха. след това продаваха,продаваха. и в този момент си накупиха по островите на чужбините. Отговори (0) Отговори на този коментар Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.  Иво Ангелов 1 Иво Ангелов 1 ИЗПРАТИ НОВИНА  Новини от през днешния ден [9] Новини от през вчерашния ден [18] « Февруари 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР