Огромни се вият пред столичните търговски центрове заради въведените от

...
Огромни се вият пред столичните търговски центрове заради въведените от
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК: Столичани масово в истерия - служители и клиенти на молове висят с часове на опашка заради зеления сертификат на Радев

Огромни се вият пред столичните търговски центрове поради въведените от през днешния ден от Румен Радев и Стойчо Кацаров зелени документи, видя ПИК. Пред мол " Сердика " десетки чиновници и клиенти чакаха с часове, до момента в който бъдат тествани и позволени до постройката, предават фоторепортерите на организацията ни.

От през днешния ден пред моловете и другите огромни търговски обекти в цялата страна се вършат инспекции за съществуване на зелени документи както на посетителите, по този начин и на чиновниците.

Глобата при първо нарушаване за зеления документ е сред 300 и 1000 лв., а при второ – 1000 до 2000 лв..
свързани новини75415преди 10 часа
Опашките пред огромните центрове се образуват най-вече от чиновници, които нямат зелен документ и чакат ред за бърз тест, който да удостовери, че не са инфектирани с ковид и по този начин да бъдат позволени на работните си места.

Хората се оплакват и от липса на организация, както и от компании, които изпреварват всички, с цел да тестват своите чиновници.

Голяма част от клиентите и от работещите в огромните търговски центрове са изрично срещу въведената мярка от президента Румен Радев и назначения от него здравен министър Стойчо Кацаров.













Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР