Огромни сърца, нарисувани с помощта на самолети, се появиха в

...
Огромни сърца, нарисувани с помощта на самолети, се появиха в
Коментари Харесай

Небето над Стокхолм се изпълни със сърца в памет на жертвите от Covid-19

Огромни сърца, нарисувани благодарение на самолети, се появиха в небето над Стокхолм в памет на жертвите на Ковид-19, съобщи Франс прес.

Ефимерните рисунки, направени на 3000 метра височина, изненадаха жителите на шведската столица и района. Но изображенията бързо бяха разнесени от въздушните течения.

" С тази акция отдаваме респект на жертвите на ковид, само че и на тези хора, които изгубиха работата си поради пандемията в авиацията ", съобщи Якоб Холандер, един от двамата водачи, които участваха в самодейността.
 

— Mazhar Qayyum Dhariwal (@Mazhar_Dhariwal)

Заедно с сътрудника си Бенгт Андершон, двамата професионални летци, членове на екип за авиошоута, имали желание " да върнат насладата в небесата ".
 

— Anthony (@Anthonybokslag)

Швеция избра различен път за битка с пандемията, като не вкара строги ограничаващи ограничения за популацията. Най-новите доклади сочат 5 500 смъртни случая и над 74 000 инфектирани. Швеция се подреди на пето място в света по смъртност на милион поданици. Тя се оказа от пет до дванайсет пъти по-висока, спрямо тази в прилежащите страни Норвегия, Финландия и Дания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР