Огромни благодарности изказаха жители на пловдивския район „Централен“ на кандидата

...
Огромни благодарности изказаха жители на пловдивския район „Централен“ на кандидата
Коментари Харесай

Жители на пловдивския район Централен благодариха на кандидат-кмета Георги Стаменов за поредния изпълнен ангажимент

Огромни благодарности изрекоха поданици на пловдивския регион „ Централен “ на претендента на ГЕРБ за областен кмет Георги Стаменов за поставените ограничители на скоростта до образователните заведения СУ „ Цар Симеон Велики “ и ОУ „ Душо Хаджидеков “.

„ Това е следващ ангажимент, който Стаменов е поел и извършил по време на предходния си мандат “, разясниха хората от квартала.

През пролетта живеещите към двете учебни заведения са подали в районната администрация подписки с молба на улиците "Тракийски левент " и "Петко Д. Петков " да бъдат поставени изкуствени неравности с оглед опазването сигурността на учениците и хората от квартала.



„ Признателни сме на Георги Стаменов за това, че като областен кмет удържа на обещанието си и с монтирането на оборудванията подсигурява здравето и сигурността ни “, съобщи Николай Колев, основател на подписката - парафирана от 180 души, живеещи към СУ „ Цар Симеон Велики “.

Жителите на двата микрорайона бяха безапелационни, че на идния избор на 27 октомври още веднъж ще поддържат Георги Стаменов, тъй като не са имали по-работещ, стимулиран и сполучлив кмет на регион „ Централен “. ГЕРБ е с номер 43 в интегралната бюлетина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР