Огромната цифра от 22 000 човека не са гласували в

...
Огромната цифра от 22 000 човека не са гласували в
Коментари Харесай

Инж. Йордан Михтиев, движение „Заедно за промяна“: Подкрепям Явор Божанков!

" Огромната цифра от 22 000 индивида не са дали своят вот в Горна Оряховица на локалните избори. Имали са право на глас и не са го упражнили. Хората постоянно споделят, че са недоволни и желаят смяна, само че не поставят старания, с цел да я реализиран. Всеки счита, че нищо не зависи от него и избира да е въздържан, вместо да взе участие в решенията за личния си живот. Последствието от това е неприятно - когато отвратените не гласоподават, ръководят отвратителните . "
Това съобщи инж. Йордан Михтиев по отношение на идния балотаж на локалните избори в Горна Оряховица. След първия тур досегашният кмет и претендент на ГЕРБ инж. Добромир Добрев има 35,90%, а Явор Божанков, подсилен от Българска социалистическа партия, събира 31,89%, като разликата сред двамата в гласове е едвам 729.
Според Михтиев в този момент има действителен късмет в Горна Оряховица да се случи смяната и приемствеността сред поколенията, като дадем се даде късмет на Явор Божанков и той бъде подсилен за кмет.
" В неделя би трябвало да завоюва същински заслужен претендент ", счита професорът.
Попитан по какъв начин би могъл да дефинира Явор Божанков с една дума Михтиев дава отговор по този начин - " Промяна! ".
Лидерът на " Заедно за смяна " е безапелационен, че положителният български управленец би трябвало да бъде освен добре просветен, харизматичен, открит и пореден, само че би трябвало да съумява да показва отговорност и неприкритост в ежедневното другарство с жителите, като съгласно него Божанков носи всички тези качества.
" Подкрепям го и поради сходството в управническите ни стратегии във връзка с по-доброто административно обслужване, подобряването на инфраструктурата, чист въздух и справяне с демографския срив . Предстои балотаж за кмет на общината. Дали ще позволим някой различен да дефинира бъдещето ни? , показва в умозаключение професорът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР