Огромната отговорност и високият залог донякъде сковаха Кубрат в сблъсъка

...
Огромната отговорност и високият залог донякъде сковаха Кубрат в сблъсъка
Коментари Харесай

Михаил Таков: Отговорността пред публиката скова Кубрат

Огромната отговорност и високият залог ненапълно сковаха Кубрат в конфликта против Хюи Фюри. Това разгласи пред bTV дългогодишният треньор на братя Пулеви - Михаил Таков.

В събота вечерта Кобрата се наложи по точки в 12-рундовата борба в " Арена Армеец " и още веднъж извоюва статут на кандидат за международната купа на Международната боксова федерация. Той би трябвало да се изправи за пояса против първенеца и най-ярка звезда в тежка категория - Антъни Джошуа. Преди това Тервел нокаутира още във втория рунд аржентинеца с италиански паспорт Леонардо Бруцезе и завоюва пояса на Европейския съюз в полутежка категория.
 Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@

" Удовлетворен съм от това, което видях. В залата пристигнаха 15 000 фенове, гвоздеят на програмата бяха мачовете на двамата братя. Може би най-голямото шоу в бокса у нас тази година ", разяснява Таков.

Той напомни, че Кубрат не се бе качвал на кръга от година и половина, а в този интервал трябваше да се възвръща от контузия. " Нормално е, че имаше лека неустановеност. Той доста искаше да зарадва публиката, изключително след успехите на Спас Генов и брат му. Надяваше се да повали противника преди 12-ия рунд и в дадени моменти това го сковаваше. Когато играеш пред многочислена родна аудитория и доста телевизионни фенове, възприятието на отговорност стартира да натежава и да трансформира някои елементи от играта. "
 Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@

" Можеше и още по-добре. Това обаче е огромен триумф за него. По-добре грозна победа, в сравнение с красива загуба, тъй като ти подвигат ръката и вървиш нагоре. Залогът беше огромен - или ставаш формален кандидат, или излизаш от десетката ", добави експертът.

btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР