Огромната американска военна база Форт Браг изтри официалния си профил

...
Огромната американска военна база Форт Браг изтри официалния си профил
Коментари Харесай

Скандал! Американска военна база пуска секс статуси, а после твърди, че е хакната СНИМКА 18+

Огромната американска военна база Форт Браг изтри формалния си профил в обществената мрежа Туитър.

Това стана откакто първо от базата обявиха, че са били хакнати, с цел да обяснят поредицата от срамни изявления със полово наличие на страницата си.

Изглежда никой в Туитър не има вяра на извинението, че "бяхме хакнати ". Журналистът София Нарвиц даже съобщи, че най-вероятно мениджърът на обществените медии въз основата е не запомнил да излезе от профила въз основата, преди да влезе в персоналния си профил, от където е следял онлайн стриптизьорки.

"Лицето ми, след това половият ми орган, след това отново лицето ми преди да дойда при теб и да ти дам дълга целувка ", споделя една обява от военната база.




"Някой от чиновниците за обществените медии във Форт Браг не е схванал, че е влезнал в неверния профил. Ууупс! ", написа журналистката.

"Както мнозина от вас знаят, имаше серия от избрани туитове от нашия профил този следобяд. Това не е работа на нашите админи. Нашият профил беше хакнат. Извиняваме се на нашите почитатели. Подсигурихме профила си и проверяваме случая ", обявиха публично от военната база.

Защитата "бяхме хакнати " не се хареса и на Стийв Скъли - злополучният модератор на анулирания президентски спор.

Той беше отритнат предходната седмица, откакто си призна, че лъжливо е твърдял, че е хакнат, с цел да се измъкне и да не праща известия на критик на президента Тръмп.

Грешката и реакцията на позорния случай доведоха до доста пародийни и подигравателни реакции в Туитър, в това число с колажи и смешки.

"Кое ще победи американската войска? Талибаните или това да си загорял по време на пост ", написа зевзек в обществената мрежа.
Срамният случай на Форт Браг даже не е първият случай тази седмица, при който имаше полов скандал в онлайн пространството на Америка.

Коментаторът на CNN и създател от Ню Йоркър, Джефри Тобин беше уволнен откакто по време на конферентен диалог, стартира да се самозадоволява.

Но военната база, която е 650 квадратни километра е на напълно друго равнище.... Форт Браг е дом на Командването за специфични интервенции на Американската войска, Армейското военно командване и Армейското аварийно командване.

Тя е дом на една бригада от военното разузнаване и две оперативни психически бригади.

В сряда вечерта профилът на Форт Браг стартира да демонстрира "присъединил се през октомври 2020 година " като статус, профилната му фотография беше празна и нямаше никакви почитатели.

Засега профилът следва единствено един различен профил, на основател на наличие, наименуван "Доктор Стратегия ", който е прочут с това, че предния ден уточни случая на форта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР