Огромна трагедия е станала в голяма азиатска държава.Най-малко четирима души

...
Огромна трагедия е станала в голяма азиатска държава.Най-малко четирима души
Коментари Харесай

Четирима загинаха при срутване на сграда в Иран, издирват много затрупани под развалините

Огромна покруса е станала в огромна азиатска страна.

Най-малко четирима души починаха, а към 80 са затрупани под руините при сриването на незавършена постройка в югозападната част на Иран, оповестиха публични лица.

" Части от 10-етажната постройка " Метропол ", намираща се в Абадан, провинция Хузестан, се срутиха ", заяви държавната телевизия, като означи, че постройката към момента е в развой на създаване.

Първоначалната информация удостовери, че минимум " четирима души са изгубили живота си, а други 21 са били ранени ", съобщи представителят на националната избавителна работа Мохтаба Халеди.

По данни на районния клон на Червения полумесец минимум 80 души са затрупани под руините и за откриването им са изпратени избавителни кучета, осведоми БГНЕС.

Според държавната телевизия постройката се намира на най-оживената улица в Абадан, където доминират търговски, медицински и офис здания.

Причината за сриването се проверява.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР