Огромна паника е обзела населението на САЩ. Човекът-молец, приеман дълги

...
Огромна паника е обзела населението на САЩ. Човекът-молец, приеман дълги
Коментари Харесай

Светът в паника: Човекът-молец, предвещаващ беди, пак се появи

Огромна суматоха е обзела популацията на Съединени американски щати. Човекът-молец, одобряван дълги години като предходник на несгоди, още веднъж се е появил. Мистериозното творение, известно още като Мотман, е било видяно в небето над Пойнт Плезънт, Западна Вирджиния. След като локален гражданин съумя да го снима и изображенията се появиха във виртуалното пространство, хора от всички краища на планетата настръхнаха в очакване на най-лошото.

Човекът-молец е чудато творение, за което светът стартира да приказва през втората половина на предишния век. Въпреки че науката не може да удостовери публично неговото битие, редица американци настояват, че са се сблъсквали с него.

Сред очевидците са и две фамилии от Пойнт Плезънт. През 1966 година те подхванали пътешестване с кола и минавайки около изоставена постройка отвън града, забелязали две светещи в мрака червени сфери.

При по-внимателно вглеждане пасажерите с смут открили, че това в действителност са очите на голямо създание, наподобяващо звяр и човек по едно и също време. То имало криле на гърба си и врещяло с рязък глас.

 Човекът-молец Снимка: doubtfulnews

Щом го видели, изплашените хора побързали да се махнат от злокобното място, само че съществото тръгнало след тях и дълго време ги преследвало. Едва когато стигнали Поинт Плезънт, то се отказало. С това появите на Мотман не завършват.

След като то било видяно от двете фамилии, в идващите три дни други техни съграждани също удостоверили, че са го срещали на разнообразни места в региона. Всички те удостоверили, че става въпрос за тъма човекоподобна гад с червени очи, която не може да приказва, само че лети с крила, наподобяващи тези на молец.

Мотман е видян и малко преди Чернобилската атомна повреда, зародила през 1986 година. Именно от този момент се счита, че то е предходник на несгоди и бедствия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР