Огромна опашка се изви при паспортната проверка на Терминал 2

...
Огромна опашка се изви при паспортната проверка на Терминал 2
Коментари Харесай

Кошмар на Летище София! Огромна опашка се заформи на паспортната проверка

Огромна опашка се изви при паспортната инспекция на Терминал 2 на Летище София, алармираха пострадали пасажери. Сред тях е и журналистът Георги Тошев, който разгласява видео в профила си във „ Фейсбук”, на което се вижда, че работи единствено едно гише.

Пред bTV той съобщи, че са се събрали над 1500 българи и чужденци, като измежду тях е имало дребни деца, възрастни и хора с увреждания.

От „ Гранична полиция” обясниха, че е имало скупчване на няколко полета, поради което са се събрали повече хора. Работили са толкоз гишета, колкото е трябвало да работят, споделиха още от „ Гранична полиция”.

„ На паспортната инспекция се оказа, че от 2 работещи гишета, поради проблем с паспорта на българка с двойно поданство, индивидът на едното гише влезе в една стая и оттова насетне стартира ужасът”, изясни по-рано Георги Тошев. „ Аз чаках 35-40 минути. Хора откъм гърба бързаха и молеха да ги допуснем, тъй като губеха полет”, уточни Тошев.

„ Когато работи едно гише на интернационално летище, на Терминал 2, в разгара на сезона, това е позорно за България. Първото и последното усещане на всеки един човек е летището”, посочи журналистът. „ Най-големият проблем беше, че нямаше никаква информация”, посочи той.

От Ръководството на въздушното придвижване оповестиха, че през целия ден не са следили закъснения на излитащи самолети. Времето за политане е в толеранс от 10-15 минуити. Дори да е имало забавяне, полетите са изхвърчали в този период.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР