Огромна любов дари на примата на българската естрада Лили Иванова

...
Огромна любов дари на примата на българската естрада Лили Иванова
Коментари Харесай

Варна три пъти кани на бис Лили Иванова

Огромна обич подари на примата на българската сцена Лили Иванова публиката във Варна при концерта ѝ в Летния спектакъл в събота вечер. Зрителите, измежду които имаше доста младежи и фамилии с деца, пяха и танцуваха на песните. Те приветстваха дълго певицата и нейния бенд след края на концерта. Извикаха ги три пъти на бис и след поклоните още веднъж желаеха осъществяванията да продължат, скандирайки името на Лили Иванова. Тя им пожела да бъдат доста щастливи.

Това бе десетият концерт в границите на тазгодишното национално турне на примата и нейния „ Li Orchestra “. Всички аранжименти на песните за него са направени от композитора Ангел Дюлгеров, който свири на китари и цигулка, показа певицата. Много от солата в концерта бяха поверени на цигуларя Орлин Цветанов, на пианото бе Огнян Енев, който свири и на тромпет и саксофон, Веселин Веселинов-Еко е на контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии, а беквокалите са LaTiDa.

Концертът във Варна продължи повече от час и половина и включваше 17 композиции. В началото прозвучаха " Без надзор ", " Чуй душата ми ", " Да изгорим студенината ". Лили Иванова остана права на своя пулт от самото начало, като след всяко осъществяване и бурните овации, тя излизаше напред, с цел да благодари с вдигнати ръце. Силно приветствано бе осъществяването на " Искам те ", съпроводено със соло на двете цигулки. След деветата ария публиката към този момент бе неудържима и остана права съвсем до края, пляскайки в такт с доста от обичаните си шлагери, които последваха, и светейки с фенерчетата на телефоните си. С „ Щурче “ Лили Иванова ги прикани и да запеят и остана по-близо до феновете, подавайки им микрофона. Последваха „ Детелини “ и „ Панаири “, в които градусът на настроението се увеличи още и всички останаха на крайници, пеейки и танцувайки.

„ Последната ми дума ще е ария “, изпя примата, само че по-късно бе извикана три пъти на бис, като някои от феновете подсказваха какво желаят да чуят. След всяко осъществяване певицата и музикантите се покланяха и най-после ръкопляскаха на публиката в отговор на нейната обич.

Националното турне 2022 на Лили Иванова, чийто медиен сътрудник е Българска телеграфна агенция, стартира в родния ѝ град Кубрат на 14 април и ще продължи до края на годината. Следват изяви в Созопол на 11 август и в Пловдив на 13 август. През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември - в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето е в в София на 4 декември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР