Огромна километрична опашка от автомобили се е образувала на излизане

...
Огромна километрична опашка от автомобили се е образувала на излизане
Коментари Харесай

Задръстване и по АМ „Тракия“ към морето

Огромна километрична опашка от коли се е образувала на излизане от столицата по автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас към 15-ия километър, оповестяват от „ 24 часа “.

Колоната съвсем не помръдва. Онези, които съумяват да стигнат до стеснението, откриват, че повода е продължаващият ремонт на дилатационните фуги на мостовото оборудване. Това е спешен ремонт, който се наложи да прави компанията, ремонтирала предишното лято мостовото оборудване, защото фугите незабавно се изкривиха.

За камионите над 12 тона е обезпечен обходен път, само че както се вижда от фотографията, която изпратиха читатели, има транспортни средства с подобен тонаж, които не съблюдават условието и това още повече затруднява пътната конюнктура.

Проблемът е, че трафикът е голям, защото е краят на седмицата и началото на лятото. Освен това придвижването евентуално ще се усили още повече по-късно денем, тъй като доста хора ще желаят да отидат на морето и да посрещат изгрева на слънцето на 1 юли. Традиционният Джулай морнинг на Камен бряг да вземем за пример събира десетки хиляди българи.

По-рано денем от КАТ-Бургас предизвестиха, че трафикът за влизане в града е засилен и се постанова непрекъснато наблюдаване и контролиране.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР