Огромна дупка се е появила на възлово място във Враца,

...
Огромна дупка се е появила на възлово място във Враца,
Коментари Харесай

Пропадане! Огромна дупка зейна на възлово място във Враца /снимки/

Огромна дупка се е появила на основно място във Враца, видя кореспондент на организация BulNews.
Дълбоката яма евентуално се е отворила тази нощ. Първите фотоси за нея бяха оповестени в обществените мрежи, където провокираха вълна от отрицателни реакции. От общината се погрижиха за сигурността на жителите, като тя бе оградена, с цел да не се стига до нежелани произшествия.
Най-вероятно повода за отварянето на пропастта е морално остаряло инженерно оборудване на локалната „ Топлофикация “. Фирмата неуморно разкопава улиците на града парче по парче, с цел да ремонтира на парче непрестанно своите топлопроводи и резултатът е изтъкнат за врачани. Публична загадка е, че инсталациите на сдружението са остарели и тотално изгнили, което изяснява непрекъснатите повреди и съсипването на прясно асфалтираните градски улици. От частното сдружение не влагат в поправки на мрежата, а методично прибират парите на хората за парно и топла вода.
Тепърва експерти би трябвало да създадат оглед на големия ров, който се появи, само че по непотвърдена информация става въпрос за компрометирана бетонна плоча, която не е издържала на тежестта на земната маса.
Врачани се надяват от „ Топлофикация “ да реагират бързо с ремонта и запълването на дупката, защото времето се оправя и в близост минават доста жители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР